- Toimituskulut alkaen 5,50€ - ILMAINEN toimitus yli 59€ tilauksiin
tanstore.fi

Aurinko- ja rusketustuotteiden verkkokauppa

OSTOSKORI
TUOTTEITA: 0 KPL (0,00 €)
OSTOSKORI YHTEENSÄ: 0,00 €

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Tanning Finland Oy (Y-tunnus: 2543993-3)
Iivisniemenkatu 2 F 88
02260 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Eetu Karppanen
Puhelin +358 400 342 155
Sähköposti eetu@tanning.fi

REKISTERIN NIMI

tanstore.fi:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt tanstore.fi:n asiakkaaksi tai ostanut tanstore.fi:stä tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin ensijainen käyttötarkoitus on tanstore.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakkaiden tilausten arkistointi sekä käsittely. Rekisteriä käytetään myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Kaikkia tietoja voidaan käyttää tanstore.fi:n toiminnan kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää tanstore.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tanstore.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, jolloin osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimelle teknisten vaatimusten takia. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Tanstore.fi:llä on oikeus käyttää asiakasrekisterin sisältämiä tietoja omassa markkinoinnissaan. Tähän lukeutuu mm. suoramainokset postitse sekä sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen olemalla yhteydessä tanstore.fi:n asiakaspalveluun sähköpostitse info@tanstore.fi tai suoraan rekisterin ylläpitäjään.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilön nimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ostohistoria sekä tiedot keskeneräisistä ja käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

Lisäksi tietoja voidaan täydentää esim. uutiskirjetilausten pohjalta seuraavilla tiedoilla:

  • Ikä
  • Sukupuoli

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta tanstore.fi:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.

TIETOJEN LUOVUTUS TAI SIIRTO EU:N TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ylläpidetään sähköisesti teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröityneellä henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna Tanning Finland Oy:lle.


OSTOSKORI YHTEENSÄ: 0,00 €